Склад кафедри2

 galiulin

Галіулін Анатолій Агзамович

к.т.н., доцент кафедри електромеханіки та мехатроніки факультету автоматизації та робототехніки Одеського національного технологічного університету

E-mail: gal@te.net.ua

Кваліфікація

Вчене звання – доцент по кафедрі електротехніки, 1983 р.

Вчена ступінь – кандидат технічних наук, 1981 р.

Дисертація за спеціальністю 05.13.07 «Автоматизація технологічних процесів та виробництв (промисловість)» на тему «Дослідження шнекового преса для виноградної мезги як об’єкту управління», 1981 р.

Диплом про освіту – закінчив у Одеський політехнічний інститут за спеціальністю «Промислова електроніка» та одержав кваліфікацію інженера електронної техніки, 1971 р.

Останнє стажування: м. Одеса, ТОВ «ІКБ Гамма», напрям стажування: «Сучасні електромеханічні системи керування з інтелектуальним управлінням», 1.10-30.11 2018 р.

Науковий та професійний досвід роботи

Загальний науково-педагогічний стаж – 48 років у ОНАХТ.

Посада – в.о. завідувача кафедри електромеханіки, мехатроніки та інженерної графіки ОНАХТ.

Лектор з дисциплін для бакалаврів за спеціальністю 141 «Монтаж, технічна експлуатація і ремонт електромеханічних пристроїв», «Теорія електроприводу КП», «Технологічні вимірювання в автоматизованих електромеханічних системах», «Електромонтажні роботи», для магістрів за спеціальністю 141 «Електротехнологічні установки».

Сфера наукових інтересів – мікропроцесорні системи управління регульованим електроприводом, автоматичні системи регулювання електропривода для оптимізації процесів відтиску сусла з виноградної мезги в шнекових пресах та системи оптимізації процесів вимішування тіста у місильних машинах і подрібнювання м′яса в кутерах.

Опубліковано більше ніж 180 наукових та навчально-методичних праць, отримав 27 авторських свідоцтв СРСР на винаходи, розробив та впровадив близько 30 раціоналізаторських пропозицій на різних підприємствах харчової промисловості України, за останні 5 років роботи опублікував два навчальних посібника та методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робот бакалаврів і магістрів.

Керівник кафедрального наукового гуртка студентів.

Керівник науково-досвідної роботи викладачів кафедри.

 

 

Штепа Євген Павлович

к.т.н., доцент кафедри електромеханіки та мехатроніки факультету автоматизації та робототехніки Одеського національного технологічного університету

E-mail: stepa-evgen@ukr.net              

Кваліфікація

Вчене звання –доцент по кафедрі електротехніки, 1979 р..

Вчена ступінь – кандидат технічних наук,1972 р.

Дисертація за спеціальністю 05.13.07 – автоматичне управління і регулювання, управління технологічними процесами (промисловість) на тему

«Система автоматизованого електропривода шахтної підйомної установки з поворотним статором», 1972 р.

Диплом про освіту – спеціаліст, назва спеціальності: за спеціальністю 05.13.07 – автоматичне управління і регулювання, управління технологічними процесами, 1972 р.

Науковий та професійний досвід роботи
Загальний науково-педагогічний стаж
– 52 роки.

Посада – доцент кафедри електромеханіки, мехатроніки та інженерної графіки ОНАХ.

Лектор з дисциплін за спеціальністю 141 «Спеціальні електричні машини», «Електричні машини з КР», «Основи електропостачання підприємств»

Сфера наукових інтересів: спеціальні системи електроприводу; електромагнітна обробка харчових середовищ (впроваджена на ряде підприємств Росії і України. Відзначений в 2015 році Департаментом освіти і науки Одеської державної адміністрації за перемогу в конкурсі «Кращий іноваційний проект» на тему: «Покращання якості напоїв за допомогою електромагнітної обробки».В 2016 році відзначена дипломом Одеської міської ради за друге місце в номінації «Кращий інноваційний проект».

Опубліковано більше 100 наукових та навчально-методичних праць, в тому
числі за останні 5 років: 7 наукових публікації у наукових виданнях, в тому числі дві включених до переліку наукових фахових видань України, в ОНАХТ р. опубліковані тези доповіді на 80-ї науковій конференції викладачів ОНАХТ.

Підготовлено 5 методичних вказівок до лабораторних робіт та практичних занять, курсової роботи з електричних машин бакалаврів.

В 2020 р. опубліковані тези доповіді на 80-ї науковій конференції викладачів ОНАХТ.

Одержано 5 патентів України.

Керівник студентського наукового гуртка.

 

 babich

Бабіч Владислав Федорович

к.т.н., доцент кафедри електромеханіки та мехатроніки факультету автоматизації та робототехніки Одеського національного технологічного університету

E-mail: bvf2009@gmail.com

Кваліфікація

Вчене звання – доцент по кафедрі автоматизації теплоенергетичних процесів, 1988 р.

Вчена ступінь – кандидат технічних наук, 1986 р.

Дисертація за спеціальністю 05.13.07 «Автоматизація технологічних процесів та виробництв (промисловість)» на тему «Управління процесом термічного знешкодження промислових стічних вод у вихровому апараті для безвідходного виробництва», 1985 р.

Диплом про освіту – рівень – спеціаліст, назва спеціальності: 0649 «Автоматизація теплоенергетичних процесів», Одеський політехнічний інститут, кваліфікація «Інженер теплоенергетик по автоматизації», диплом з відзнакою, 1971 р.

Останнє стажування: ОНАХТ, кафедра автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем, тема «Сучасні автоматизовані системи управління технологічними процесами», 1.11 – 15.12.2017 р.

Останнє підвищення кваліфікації – Вища школа педагогічної майстерності ОНАХТ, 2020 р.

Науковий та професійний досвід роботи

Загальний науково-педагогічний стаж – 49 років, з яких у ОНПУ – 45 років, у ОНАХТ – 4 роки.

Посада – доцент кафедри електромеханіки, мехатроніки та інженерної графіки ОНАХ.

Лектор з дисциплін за спеціальністю 141 для бакалаврів: «Мікропроцесорні та програмні засоби керування електроприводу», «Електричні та електронні апарати», «Моделювання електроприводів устаткування харчової промисловості», «Силова електроніка та силові перетворювачі автоматизованих електроприводів»,  для магістрів: «Проектування та дослідження електромеханічних систем автоматизації», «Комплектні електроприводи з КР»

Сфера наукових інтересів – мікропроцесорні системи управління регульованим  електроприводом, автоматична оптимізація процесів спалювання вуглецево-водневих палив змінного складу, мікропроцесорні аналітичні пристрої для автоматичного аналізу димових газів та моніторингу навколишнього повітряного середовища.

Опубліковано більше 100 наукових та навчально-методичних праць, в тому числі за останні 5 років: 2 наукових публікації у наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України.

Керівник студентського наукового гуртка.

Відповідальний по кафедрі ЕМтаІГ за дипломне проектування бакалаврів та магістрів, депозитор архіву електронних версій робіт здобувачів вищої освіти кафедри. У 2020 р. виконував функції модератора Zoom-конференцій з захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів.

 

 rozina

Розіна Олена Юріївна

к.ф.-м.н., доцент кафедри електромеханіки та мехатроніки факультету автоматизації та робототехніки Одеського національного технологічного університету

E-mail: rozinaelena2016@gmail.com 

Кваліфікація

Вчене звання – доцент по кафедрі фізики, 1993 р.

Вчена ступінь – доцент, 1993 р.

Дисертація за спеціальністю 01.04.14 «Теплофізика та  молекулярна фізика» на тему «Експериментальне дослідження впливу ультразвуку на під’йом рідини в капілярі», 1987 р.

Диплом про освіту – рівень – магістр, спеціальність «Фізика, теоретична фізика», Одеський державний університет ім. І. І. Мечникова, диплом з відзнакою, 1980 р.

Останнє стажування: ОНПУ, кафедра загальної електротехніки та теоретичних основ електротехніки, тема «Сучасні методи викладання дисципліни «Теоретичні основи електротехніки», 4.05.2016 р. – 05.07.2016 р.

Останнє підвищення кваліфікації – Вища школа педагогічної майстерності ОНАХТ, 2021 р.

Науковий та професійний досвід роботи

Загальний науково-педагогічний стаж – 37 років.

Посада – доцент кафедри електромеханіки та  мехатроніки ОНТУ.

Лектор з дисциплін «Теоретичні основи електротехніки», «Прикладна електродинаміка», «Електроматеріалознавство», «Основи метрології та електричні вимірювання».  

kamiz

 

Шейда Голдбад К.А.

Доктор філософії з технічних наук, доцент кафедри електромеханіки та мехатроніки факультету автоматизації та робототехніки Одеського національного технологічного університету.

E-mail: kambiz@ukr.net 

Кваліфікація

Вчене звання – доцент по кафедрі автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем, 2006 р.

Вчена ступінь – доктор філософії наук з технічних наук з автоматизації технологічних процесів, 2002 р.

Дисертація за спеціальністю «Автоматизація технологічних процесів» на тему «Системи гарантованого управління безперервними процесами формування сумішей сипучих матеріалів», 2001 р.

Диплом про освіту – магістр з автоматизації технологічних процесів та виробництв, ОНАХТ, 1998 р.

Науковий та професійний досвід роботи

Загальний науково-педагогічний стаж: 20 років.

Посада: доцент кафедри електромеханіки та мехатроніки ОНТУ.

Лектор з дисциплін за спеціальністю 141:  «Системи керування електроприводу», «Перспективний електропривод харчових підприємств з КП»

Сфера наукових інтересів: автоматизація, електромеханіка та мехатроніка, зелена та альтернативна енергетика, а також оздоровчий туризм та відпочинок, діловий етикет та переговори.

Опубліковано більше 30 наукових та навчально-методичних праць, учасник наукових конференцій та семінарів.

Захоплення: подорожі, кулінарія. 

 

 

 Ревенюк Тетяна Анатоліївна

к.ф.-м.н., асистент кафедри електромеханіки та мехатроніки факультету автоматизації та робототехніки Одеського національного технологічного університету

E-mail: rev-nyuk@ukr.net

Кваліфікація

Вчене звання – немає.

Вчена ступінь – кандидат фізико-математичних наук, 2015 р.

Дисертація (кандидатська) за спеціальністю 01.04.01 «Фізика приладів, елементів та систем» на тему «Формування і релаксація поляризації в діелектричних плівках на основі легованого полістиролу», 2015 р.

Диплом про освіту – рівень – спеціаліст, спеціальність «Фізик», Одеський національний університет ім. І. І. Мечнікова, 1999 р.

Останнє стажування: ОНУ ім. І. І. Мечнікова, м. Одеса, кафедра загальної і хімічної фізики, тема: «Удосконалення викладання курсу фізики», січень-лютий, 2014.

Науковий та професійний досвід роботи

Загальний науково-педагогічний стаж – 21 рік.

Посада – асистент кафедри електромеханіки, мехатроніки та інженерної графіки ОНАХТ.

Сфера наукових інтересів:

1. Процеси формування і релаксації поляризованого стану в полімерних системах з полярних і неполярних матеріалів;

2. Електрофізичні технології.

Опубліковано 30 робіт, в тому числі, 2 монографії. За останніх 5 років опубліковано 6 праць в матеріалах міжнародних конференцій.

За останніх 5 років опубліковано 7 навчально-методичних праць, у тому числі 1 навчальний посібник з дисциплін «Електротехніка».

Відповідальна за проведення олімпіади з дисципліни «Електротехніка»

Відповідальна за роботу «Інституту культури та мистецтва ОНАХТ» на факультеті 

Залишити відповідь